NDIHME!

Shikoni Video Lart se si Instalohet!

 • SISTEMI OPERATIV Android (Smartphone,Tablet,Android Box, Android Smart TV, Fire TV Stick)
 • KATEGORIA Live TV
 • Madhesia 6.57 MB
 • VERSION 2.0.3
 • UPDATE I FUNDIT DHJETOR 10, 2020
 • Vleresime 5/5
 • ALBTV SPORT v3.7

  Aplikacioni Qe Transmetone te Gjitha kanalet Krysore Shqiptare dhe Ndeshje Live SD/HD !

  AlbTvapp.com

  ALBTVAPP v1.2

  Eshte Versioni me I fundit me shume Kanale Shqiptare dhe te huja dhe eshte i Dizajnuar Per Android Box dhe Smart TV !

  AlbTvapp.com


Privacy Policy